Actiecode Centerparcs

  • Centerparcs prenatal korting 2016

    Met een voucher van Prenatal krijg je tot wel 50 procent korting op jouw verblijf in een van de parken. Je krijgt een voucher 2016 als je voor minimaal 75 euro koopt bij Prenatal. Heb jij zelf een voucher over, deel deze dan onderaan deze pagina.

    Geldig t/m 31-12-2016

  • Actiecode Centerparcs

    Bekijk de actiecode Centerparcs onder de knop en profiteer van korting op uw vakantieverblijf. Het hele jaar door zijn er aanbiedingen te vinden bij Centerparcs.

    Geldig t/m 31-12-2016

Centerparcs is al vele jaren de bekendste vakantiepark aanbieder van Nederland. Wilt u er met een vriendengroep of uw gezin een vakantie boeken, kijk dan of er een zogenaamde actiecode beschikbaar is. Een actiecode wordt gevraagd als u uw boeking definitief wilt maken. Omdat Centerparcs vaak werkt met een actiecode, is het zonde om geld op straat te laten liggen. Op onze website vindt u kortingscodes van verschillende reizen aanbieders, waaronder dus ook Centerparcs.

Naast de actiecode kunt u ook gebruik maken van andere kortingen. Dit kan een korting zijn door middel van een spaaractie, maar ook een vroegboek actie. Eigenlijk is er op ieder moment van het jaar wel een korting te vinden voor Centerparcs. In totaal kunt u kiezen uit 20 verschillende vakantieparken, zowel in als buiten Nederland. Omdat de parken het hele jaar door geopend zijn, hoeft u niet te wachten totdat de schoolvakanties weer begonnen zijn. Sterker nog, het is vaak goedkoper om buiten het hoogseizoen om op vakantie te gaan. De verblijfsduur kunt u zelf aangeven, van kort weekendje weg tot aan een complete vakantie van enkele weken, het is allemaal mogelijk bij Centerparcs. Regelmatig worden er speciale events gehouden op een van de parken. Denk hierbij aan Retropop, Tweelingweekend of een Ajax fanweekend. De reserveringskosten zijn 29,50 euro per boeking, ook de toeristenbelasting zal u nog moeten voldoen. Wilt u meer informatie hierover, stel u vraag dan op het Center Parcs forum. De klantenservice is het beste te bereiken via het telefoonnummer: 0900-6606600. Willen jij en je gezin op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen, neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

Ontspanning voor jong en oud, er zijn talloze activiteiten voor kinderen in alle leeftijden. Natuurlijk worden de ouders niet overgeslagen, en ook opa en oma kunnen mee op vakantie. Wilt u alles op uw gemakje doorlezen, vraag dan de gratis brochure aan. Ook dit jaar is er weer een actie in samenwerking met de supermarktketen C1000. Populaire parken zijn onder meer de Eemhof, Zandvoort en Heijderbos. De vakantiewoningen worden bij Centerparcs ook wel cottages genoemd. U kunt kiezen uit verschillende varianten in diverse prijsklassen. In bepaalde parken kunt u ook kiezen voor een vakantiehuisje met bubbelbad. Boek altijd uw vakantie en reizen naar Centerparcs met een actuele en werkende kortingscode.

 Wikipedia Centerparcs

Twitter Centerparcs

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*