Actiecode Centerparcs

  Centerparcs is al vele jaren de bekendste vakantiepark aanbieder van Nederland. Wilt u er met een vriendengroep of uw gezin een vakantie boeken, kijk dan of er een zogenaamde actiecode beschikbaar is. Een actiecode wordt gevraagd als u uw boeking definitief wilt maken. Omdat Centerparcs vaak werkt met een actiecode, is het zonde om geld op straat te laten liggen. Op onze website vindt u kortingscodes van verschillende reizen aanbieders, waaronder dus ook Centerparcs.

  Naast de actiecode kunt u ook gebruik maken van andere kortingen. Dit kan een korting zijn door middel van een spaaractie, maar ook een vroegboek actie. Eigenlijk is er op ieder moment van het jaar wel een korting te vinden voor Centerparcs. In totaal kunt u kiezen uit 20 verschillende vakantieparken, zowel in als buiten Nederland. Omdat de parken het hele jaar door geopend zijn, hoeft u niet te wachten totdat de schoolvakanties weer begonnen zijn. Sterker nog, het is vaak goedkoper om buiten het hoogseizoen om op vakantie te gaan. De verblijfsduur kunt u zelf aangeven, van kort weekendje weg tot aan een complete vakantie van enkele weken, het is allemaal mogelijk bij Centerparcs. Regelmatig worden er speciale events gehouden op een van de parken. Denk hierbij aan Retropop, Tweelingweekend of een Ajax fanweekend. De reserveringskosten zijn 29,50 euro per boeking, ook de toeristenbelasting zal u nog moeten voldoen. Wilt u meer informatie hierover, stel u vraag dan op het Center Parcs forum. De klantenservice is het beste te bereiken via het telefoonnummer: 0900-6606600. Willen jij en je gezin op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen, neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

  Ontspanning voor jong en oud, er zijn talloze activiteiten voor kinderen in alle leeftijden. Natuurlijk worden de ouders niet overgeslagen, en ook opa en oma kunnen mee op vakantie. Wilt u alles op uw gemakje doorlezen, vraag dan de gratis brochure aan. Ook dit jaar is er weer een actie in samenwerking met de supermarktketen C1000. Populaire parken zijn onder meer de Eemhof, Zandvoort en Heijderbos. De vakantiewoningen worden bij Centerparcs ook wel cottages genoemd. U kunt kiezen uit verschillende varianten in diverse prijsklassen. In bepaalde parken kunt u ook kiezen voor een vakantiehuisje met bubbelbad. Boek altijd uw vakantie en reizen naar Centerparcs met een actuele en werkende kortingscode.

   Wikipedia Centerparcs

  Twitter Centerparcs

   

   

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *