Actiecode Stena Line

  Stena Line staat bekend om haar vele overtochten. Vanuit Nederland vertrekt er een ferry vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Er vertrekt elke dag en nacht een boot naar Engeland. Ook elders in Europa zijn er diverse overtochten te maken. Naast een ticket voor de ferry kan je er ook complete vakanties boeken. Bijvoorbeeld een stedentrip met hotel in Londen. Houdt u van voetbal, bekijk dan het aanbod voetbalreizen. Wilt u met een grote vriendengroep op vakantie dan gaat u naar de groepsreizen met aantrekkelijke kortingen.

  U kunt ook zelf een complete reis samenstellen met hotelovernachtingen of een vakantiewoning.  Andere landen die bezocht kunnen worden zijn Ierland, Wales, Zweden, Noorwegen en Letland. Voor het complete overzicht beschikbare overtochten verwijzen wij u naar de website van Stena Line.  Vanuit Nederland wordt gevaren met de Stena Britannica en de Stena Hollandica, op de site kunt u alle hutten bekijken en direct boeken.  Ieder schip bevat over een aantal bars en restaurants.  Op Youtube zijn een aantal filmpjes te bekijken. Contact kunt u opnemen met de klantenservice via een telefoonnummer (0900 – 8123) of per e-mail. Wil jij nog meer reistips en andere aanbiedingen, bekijk dan de Facebook pagina van Stena Line. Hier vindt je ook het laatste nieuws en leuke kortingen.

  Op onze website kunt u een beschikbare actiecode Stena Line 2016 vinden. Wanneer de Stena Line actiecode niet is gevonden kunt u gebruik maken van andere kortingen. Wij houden alle aanbiedingen en acties bij, zodat u kunt profiteren van voordelige reizen met Stena Line. Meldt u ook eens aan voor het spaarprogramma van Stena Line (eXtra) en krijg exclusieve kortingen en andere voordelen. Wij van actiecode reizen wensen u alvast een behouden vaart.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *