Kortingscode Pharos

  Met een kortingscode Pharos reizen 2016 krijgt u nog meer voordeel op uw aankomende vakantie. Pharos reizen is onderdeel van de ANWB. Er zijn verschillende types vakanties die u kunt boeken bij Pharos. Onder meer rondreizen, autovakanties, vakantieparken en campingvakanties. Houdt u van bewegen tijdens uw vakantie bekijk dan de fietsreizen en de wandelreizen. Deze aanbieder heeft in 2013 een Zoover award gewonnen als beste autovakantie aanbieder.

  Voor mensen met kinderen zijn er verschillende leuke vakanties te boeken. Er zijn reizen beschikbaar naar verschillende pretparken waaronder Legoland en Disneyland. Onder kinderen zijn kampervakanties vaak populair, alle populaire landen zoals Frankrijk en Duitsland zijn vertegenwoordigd in het aanbod van Pharos. In de winter kunt u een onvergetelijke wintersportvakantie boeken. Wie dacht dat rondreizen in een bepaald land met kinderen niet mogelijk is heeft het mis. Er zijn onder meer rondreizen met kinderen beschikbaar naar landen als Zweden, Noorwegen, Italië en Engeland. Voor gezinnen met baby’s zijn er speciale accomodaties beschikbaar, met extra voorzieningen speciaal voor baby’s.

  Op de beginpagina van elke vakantie categorie vindt u een overzicht van de best verkochte reizen van dit moment. Komt u er niet uit dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Pharos reizen. Bekijk vandaag nog het aanbod vakanties voor de zomer en najaar van 2016.

  Als wij de kortingscode Pharos reizen 2016 vinden zult u hem hierboven zien staan. Als er geen Pharos reizen kortingscode is kunt u altijd gebruik maken van lopende acties en andere kortingen. Wilt u alle reizen nog even doorbladeren vraag dan de brochure van Pharos reizen aan. Bent u lid van de ANWB dan kunt u profiteren van het ledenvoordeel. U krijgt gratis routekaarten en er zijn speciale arrangementen te boeken.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *