Actiecode Inshared

  • Tot 30% goedkoper verzekerd bij Inshared

    Bij Inshared kunt u zich tot 30% goedkoper verzekeren. Hiervoor is geen actiecode Inshared nodig, maar u kunt direct uw verzekering afsluiten. Profiteer bv. van het voordeel als er een jaar lang weinig wordt geclaimd dat u een deel van uw premie terugkrijgt. Zo bespaart u tot maar liefst 30% bij Inshared. Dit is geldig op alle verzekeringen zoals o.a. een woonverzekering, autoverzekering en kortlopende of langlopende reisverzekering.

    Geldig t/m 31-12-2016


Met een actiecode Inshared 2016 kunt u besparen op verzekeringen. Houdt u van veel reizen dan is een goede en goedkope reisverzekering een must. Gaat u vaker dan een keer per jaar op vakantie bekijk dan de mogelijkheden van een doorlopende reisverzekering. Maakt u niet zoveel reizen per jaar dan kunt u beter een kortlopende reisverzekering afsluiten. Bij Inshared kunt u ook een aanvullende verzekering afsluiten. Als u bij het annuleren van uw vakantie uw geld terug wilt krijgen sluit u een annuleringsverzekering af. Uw vakantie en reizen verzekering is bij Inshared per dag opzegbaar.

Bent u een echte kampeerder en gaat u vaak reizen met uw eigen caravan, dan sluit u een caravanverzekering af. U kunt uw caravan verzekeren tegen onder meer diefstal en schade. Ook schade die u maakt tijdens reizen in het buitenland worden natuurlijk gedekt door Inshared.
Als u aan het reizen bent kan er altijd een ongelukje gebeuren. Wilt u verzekerd zijn van juridische bijstand bekijk dan de rechtsbijstandsverzekering van Inshared. Frankrijk is een van de populairste vakantie landen onder Nederlanders. Gaat u dit jaar ook op vakantie met de auto naar Frankrijk, sluit dan een voordelige autoverzekering af via Inshared. Wilt u contact met Inshared neem dan contact op per mail.

Inshared is onderdeel van Achmea verzekeringen en bekende van de grappige tv reclames. De meeste verzekeringen hebben een van de laagste premies van Nederland. Daarnaast wint Inshared regelmatig onderscheidingen en prijzen bij organisaties zoals de Consumentenbond. Omdat u bij deze verzekeraar alles online regelt, kan de maandelijkse premie zo laag zijn. U kunt aan het einde van het jaar zelfs geld terug krijgen van Inshared. Hoe hoog dit bedrag is hangt af van het aantal beloningspunten die u heeft verzameld. Voor elke euro aan betaalde premie, voor bijvoorbeeld uw reizen verzekering, krijgt u 1 punt.

Bij Inshared kunt u naast een reisverzekering ook andere soorten verzekeringen afsluiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een voordelige autoverzekering. Ook voor uw woonverzekering en aansprakelijkheidsverzekering kunt u terecht bij Inshared. Een actiecode Inshared wordt niet vaak gevonden door ons, heeft u zelf een actiecode gevonden, laat dan een reactie hieronder achter. Wij wensen u alvast een veilige vakantie toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*