Actiecode Vakantiebeurs

 • Actiecode Vakantiebeurs 2016

  Profiteer nu en bestel direct jouw Vakantiebeurs kaarten online met 1 euro korting. Klik op de link voor de actie, de actiecode wordt daarna getoond die je kan invullen om jouw toegangskaarten met korting te bestellen.

  Geldig t/m 12-01-2016


Door gebruik te maken van een actiecode Vakantiebeurs 2016 betaalt u minder voor toegangskaarten voor deze beurs over reizen. Veel mensen willen het liefst elke mogelijkheid aangrijpen om een vakantie te boeken. Of het nou een verre reis is, of een weekendje weg in eigen land. Het is fijn om even alle stress van je dagelijkse routine uit de weg te gaan, en dit kan door naar een plek te gaan die voor jou rustgevend is. Toch kan het lastig zijn om een goede vakantie te vinden, die ook binnen jouw budget past. Je wordt moedeloos van de eindeloze zoektochten naar de perfecte vakantiebestemming, en daarbij de accommodatie. Het is daarom fijn om meer informatie te krijgen over een aantal bestemmingen. Ook is het belangrijk om van tevoren alvast op te zoeken wat er allemaal te doen is in deze stad, of in dit land. Zo kun je alvast een aantal uitjes plannen en ben je goed voorbereid. De voorbereiding is ten slotte maar het halve werk.

Vakantiebeurs.nl
Om allerlei informatie te vinden over jouw vakantiebestemming kun je eens een kijkje nemen op de website van vakantiebeurs.nl. Deze website geeft jou alle nodige informatie over de bepaalde plek waar je graag heen wilt. Je kunt ten eerste op deze website aanklikken wat voor soort vakantie het moet zijn.

Denk daarbij aan: actief, ontdek, zien, samen, vaar of buiten. Ook kun je klikken op avontuur & verre bestemmingen, fiets & wandel, steden & cultuur, familie en kinderen, cruises en zeilen, en ten slotte kampeer & camping.

Als je op een van deze kopjes klikt krijg je een nieuw venster. Ook krijg je een suggestie van een goede vakantieplek voor jou en bijvoorbeeld je kinderen of partner. Je kunt er ook voor kiezen om specifieker te kiezen. Hierbij klik je een werelddeel aan, en vervolgens een land. Hierna krijg je een lijstje met allerlei bestemmingen met verblijven. Als je zo’n bestemming aanklikt krijg je allerlei informatie. Denk daarbij aan de informatie over het land en de bezienswaardigheden in de buurt.

Er wordt ook een vakantiebeurs georganiseerd. Dit jaar is deze beurs van 13 tot en met 17 januari 2016. Hier zul je alle nodige informatie krijgen, en kun je al jouw vragen stellen. Deze beurs duurt van 10 uur tot 6 uur ’s avonds. Je kunt ook bellen voor informatie.

2 reacties op “Actiecode Vakantiebeurs
 1. F.H.Vos zegt:

  De vakantiebeurs biedt altijd de mogelijkheid veel informatie op te doen voor nieuwe vakanties. Graag maak ik van de mogelijkheid gebruik.

 2. hans van den berg zegt:

  Ik ben alleenstaand, hartpatient
  ik zoek graag in zuid-Frankrijk, bed en breakfast goed bereikbaar met openbaar vervoer, eesrt TGV, vervolgvervoer trein, bus of anderszins. waar ik in een week of 10 dagen veel kan bezoeken, maar ook mijn rust kan genieten.
  Zaterdag 17 jan. wil ik de Vakantiebeurs in Utrecht bezoeken en daar gericht kunnen zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*