Aanbieding Lidl reizen

  Lidl-reizen.nl is de reiswebwinkel van het van oorsprong Duitse Lidl, een discountonderneming voor levensmiddelen. Of je nu met de auto, het vliegtuig of met een cruiseschip wilt reizen, voor alle soorten vakanties ben je bij deze website aan het juiste adres. Voor een aanbieding van Lidl Reizen kun je kijken in de reisfolders op de website. Je kunt dan meteen online een boeking doen.

  Aanbieding Lidl Reizen zoeken
  De informatie over de aangeboden reizen is eenvoudig te vinden. Je klikt aan in wat voor soort vakantie je interesse hebt, bijvoorbeeld een autovakantie of een all-inclusive vakantie. Er zijn talloze bestemmingen in Nederland en in het buitenland, van Texel tot Italië. De website bevat iedere dag de actuele prijzen voor de reizen in het assortiment. Je vindt de data die beschikbaar zijn, deze data liggen vast en kunnen niet worden veranderd.

  Voor een relatief laag bedrag kun je al een reis boeken. Behalve een aanbieding Lidl Reizen kun je op de website ook partneraanbiedingen vinden, bijvoorbeeld voor acties, last-minute reizen of bungalows. Wil je extra informatie en actuele aanbiedingen ontvangen, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Lidl.

  De Lidl formule
  Lidl Internationaal heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en omvat een groot aantal discountsupers in 26 landen in Europa. In Nederland zijn er bijvoorbeeld meer dan 375 Lidl winkels. Overal geldt de formule van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Je kunt er dus vanuit gaan dat een aanbieding Lidl Reizen een voordelige koop is. De slogan van Lidl Reizen is ‘Vaker op vakantie’.

  Er zijn reizen naar bekende vakantielanden zoals Curaçao, Spanje of Kroatië, waar je via foto’s en filmpjes een duidelijk beeld van krijgt. Ook verre bestemmingen zijn mogelijk, zoals het eiland Mauritius. Er zijn allerlei typen accommodaties, van mobile home tot hotel en van privéappartement tot familielogement. Je vindt reizen voor het hele gezin, maar ook leuke stedentrips. Je kunt allerlei voorkeuren selecteren, zoals aantal sterren en reisbudget. Dan doet de website een zoekopdracht voor een vakantie die aan je eisen voldoet.

  Boeken
  Heb je een geschikte aanbieding Lidl Reizen gevonden? Dan kun je zelf online je reis boeken en meteen met je creditcard of via iDEAL betalen. Wil je dit liever niet, dan heb je ook de mogelijkheid om te bellen naar het callcenter van Lidl Reizen. Je kunt dan telefonisch boeken en ontvangt later een factuur.
  Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je boeking. Wil je ook een reisverzekering afsluiten? Het is mogelijk deze optie aan te klikken tijdens het boeken van je reis. De beoordeling en review van Lidl reizen zijn uitermate goed.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *