Actiecode Accor Hotels

  Wil je extra besparen op overnachtingen bij een van de hotels gebruik dan een actiecode Accor Hotels 2016. Deze keten is een van de grootste van de wereld  met hotels in alle prijscategorieën. Enkele bekende hotel namen die bij Accor horen zijn: Ibis, Formule1, Mercure en Novotel. Op alle aangeboden hotels op de website geldt de beste prijsgarantie. Er zijn hotels te vinden in Nederland maar ook in andere Europese landen. Naast hotel overnachtingen kunt u ook een auto huren. Gaat u deze zomer ver weg op vakantie met de auto, boek dan een hotelovernachting onderweg. Deze aanbieder is ook zeer geschikt voor zakelijke reizigers.

  Als u minimaal 30 dagen van te voren een hotel reserveert, kan de korting oplopen tot wel dertig procent. Speciaal voor mensen met kinderen zijn er speciale gezinstarieven. In het weekend zijn de hotelovernachtingen ook nog eens voordeliger, handig voor een weekendje weg met jouw partner.

  Weet u nog niet waar u heen wilt gaan, bekijk dan de homepage, met alle populaire hotels van dit moment. Ook voor stedenreizen naar Parijs of Milaan is Accor Hotels jouw vakantiepartner. In Parijs heeft deze keten meer dan 170 hotels. De klantenservice van Accor is te bereiken via het telefoonnummer: 020-654 5730 Wil jij werken in een van de hotels bekijk dan de vacatures van Accor.

  Er zijn ook hotels beschikbaar in de buurt van vliegvelden, handig als u vroeg in de morgen vertrekt met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming. Naast de standaard hotels zijn er ook luxe hotels in de buurt van een golfterrein of op Ibiza. Ook voor een hotel tijdens uw wintersportvakantie kunt u terecht bij Accor.

  Bij ieder verblijf in een van de Accor Hotels spaart u bovendien punten voor korting op uw volgende hotelovernachting. Indien beschikbaar gesteld, staat de actiecode Accor hotels op deze pagina. Heeft u zelf een Accor Hotels actiecode die u niet gebruikt, laat hem als reactie achter, zo helpt u andere mensen. Actiecode reizen wenst u een prettig verblijf toe in een van de vele hotels van Accor.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *