Actiecode Alamo


  Met een actiecode Alamo 2016 betaalt u minder voor het huren van een auto tijdens uw vakantie. Ga jij op vakantie en wil je de omgeving verkennen, dan is een auto huren zeker een aanrader. Je hoeft niet de hele dag bij jouw hotel rond te hangen en je kan gaan en staan waar je wilt. In alle populaire reisgebieden is wel een vestiging van Alamo te vinden. Gaat u dit jaar naar Amerika op vakantie, goed nieuws, voor dit land zijn de prijzen verlaagd. De populairste landen zijn USA, Canada, CuraƧao, Spanje en Frankrijk. Met meer dan 1500 locaties is er altijd wel eentje in de buurt.

  U bepaalt zelf waar u de auto weer gaat inleveren, dus ook voor een rondreis kunt u terecht bij Alamo. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een 4-deurs auto. Voor de meeste landen geldt dat u een eigen risico heeft. In de meeste landen kunt u geen auto huren zonder creditcard.
  Als u hulp nodig heeft bij het reserveren van een auto kunt u bellen met 030-6930136. Ook via skype per mail kan je jouw vragen stellen. Niet alleen tijdens de vakantie is Alamo uw partner, ook als u in Nederland een auto nodig heeft. U kunt bij Alamo ook een annuleringsverzekering afsluiten. U krijgt dan uw geld terug mocht uw vakantie onverhoopt niet doorgaan. Wilt u dat een tweede bestuurder ook mag rijden tijdens de vakantie, ga dan voor het gold pakket.

  Kijk snel of er een geldige actiecode Alamo 2016 is gevonden. Wanneer er geen kortingscode Alamo.nl is gevonden tonen wij u andere scherpe aanbiedingen. Zoek je nog een vakantie bezoek dan eens andere delen van onze site. Er zijn meerdere aanbieders waarbij u flinke korting kunt krijgen op reizen. Wordt ook member van Alamo en krijg direct vijf procent korting. Ook leden van de nieuwsbrief krijgen regelmatig exclusieve kortingen toegestuurd. Heeft u zelf een actiecode in uw bezit, waar u geen gebruik van maak, stuur deze dan op naar onze redactie.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *