Actiecode Efteling


  De Efteling
  Alleen al bij het horen van de naam “de Efteling” zal menig kinderhart sneller gaan kloppen. Het pretpark staat nog steeds bekend als een van de leukste attractieparken van Nederland. Het park heeft immers een grote variatie aan attracties en shows, zodat zowel de jongere als de oudere generatie kan genieten. Buiten de attracties die de Efteling het hele jaar door heeft om, werkt de Efteling het hele jaar door met verschillende thema’s. Hierdoor is geen bezoek hetzelfde, waardoor elk bezoek weer verrast.

  Er is dus voor iedereen wat te beleven in de Efteling, maar voor één doelgroep is het pretpark wel heel speciaal: de allerjongsten. De vele sprookjesfiguren en de feeërieke sfeer zorgen ervoor dat de verhaaltjes die zij kennen werkelijkheid worden. Deze allerkleinsten onder ons moeten het dan ook veel meer hebben van wat zij kunnen zien. Attracties zijn toch vaak wat meer gericht op de wat oudere kinderen. Een aantal van deze bekende sprookjesfiguren zijn: Assepoester, De Bremer stadsmuzikanten, Doornroosje en Hans en Grietje. Het mag echter duidelijk zijn dat er naast deze voorbeelden nog veel meer bekende figuren een rol spelen in dit pretpark. het zijn er gewoon te veel om allemaal op te noemen.

  Omdat er zo ontzettend veel te zien valt, biedt Efteling de mogelijkheid aan om een dag, of meerdere dagen Efteling, te combineren met een overnachting in het bijbehorende Eftelinghotel. Zo kun je heerlijk genieten van een dag in het park, waarna je vervolgens in het hotel heerlijk in de watten word gelegd.

  Het mag duidelijk zijn dat er genoeg te beleven valt in het attractiepark. Toch zijn er altijd mensen die e er niet van houden om meerdere dagen in hetzelfde park rond te lopen. Daarom biedt Efteling meer aan dan het attractiepark alleen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om lekker in de buitenlucht te golfen op de 18-holesbaan, of om een voorstelling te bekijken in het Eftelingtheater: er is echt voor iedereen iets te beleven.

  Al met al heeft de Efteling dus alles in huis om een onvergetelijke ervaring waar te maken. Kijk dus snel voor meer informatie over de actuele thema’s en prijzen op Efteling.nl.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *