Actiecode Eliza Was Here


  Onontdekte vakantiebestemmingen op Elizawashere.nl

  De website elizawashere.nl biedt unieke vakantieadressen aan rond het Middellandse Zeegebied.

  Met Eliza was here reis je naar de onontdekte plekken, waar je geen massatoerisme tegen zal komen. Oftewel ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’, zoals de reisaanbieder het zelf verwoordt. De authentieke accommodaties zijn vaak voorzien van een zwembad of dichtbij gelegen strand en worden geselecteerd op basis van een aantal punten, waaronder gastvrijheid, persoonlijke benadering en de atmosfeer. Je verblijft in de rust en stijl van het vakantieland.

  Hoewel veel accommodaties van Eliza was here geen speciale faciliteiten voor kinderen hebben zijn ze wel kindvriendelijk. Met name de appartementen zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast appartementen biedt Eliza was here ook bungalows, villa’s, en (apart)hotels aan.

  Wanneer je ervoor kiest om een vliegvakantie te boeken bij Eliza was here staat er een huurauto op je te wachten op het vliegveld waar je landt. Zo hoef je niet in een bus vol toeristen de verschillende accommodaties van de andere passagiers af, maar kan je met de door Eliza was here verzorgde routebeschrijving rechtstreeks naar je eigen vakantiebestemming. Met de huurauto heb je ook de vrijheid om op eigen gelegenheid de prachtige omgeving van je accommodatie te verkennen en lokale bezienswaardigheden te bezoeken.

  Naast de vliegvakanties heeft Eliza was here autovakanties naar Zuid-Europese bestemmingen. Ook biedt Eliza was here de mogelijkheid om meerdere bestemmingen te bezoeken in een rondreis en kan je bij de reisaanbieder een huwelijksreis naar een bijzondere accommodatie boeken.

  Elizawashere.nl werd in 2001 opgericht en is uitsluitend een online reisaanbieder. Reizen kunnen zowel via internet als telefonisch geboekt worden. Eliza verwijst naar een fictief persoon en wordt ingezet om de bezoeker van de website persoonlijk te benaderen. Eliza is de personificatie van de doelgroep van de reisaanbieder, levensgenieters met een passie voor reizen, die op zoek zijn naar bijzondere vakantiebestemmingen.

  Eliza wil een steentje bijdragen aan duurzaam toerisme. De reisaanbieder is daarom aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), deze brancheorganisatie zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Bijna alle accommodaties die bij Eliza was here te boeken zijn dragen op unieke wijze bij aan lokaal duurzaam ondernemen, met het oog op het behouden van de natuur en de lokale cultuur.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *