Actiecode Farmcamps


  Met een actiecode Farmcamps krijgt u korting op een boerderijvakantie. Een kortingscode Farmcamps is op verschillende manieren te krijgen. Via Farmcamps kunt u kamperen op kleinschalige campings. Het is een prima alternatief voor reizen met kinderen. Wilt u dit jaar eens wat anders met de zomervakantie, dan bekijkt u het aanbod van Farmcamps. U kunt tijdens de vakantie allerlei activiteiten doen die te maken hebben met het leven op een boerderij.

  Andere leuke activiteiten voor de kinderen zijn onder meer boomhutten bouwen, kalfjes voeren en het maken van een kampvuur. U overnacht in een luxe safaritent oftewel glamping bij de boerderij. Er zijn op dit moment 8 boerderijen beschikbaar waar u kunt overnachten. Heeft u zelf een boerderij en wilt u ook meedoen, geef u dan op voor de test en wie weet is uw boerderij geschikt.

  Enkele namen van accommodaties zijn Fleur Stables, Hoeve Sonneclaer, De Geele Bosch en De Kamperhoek. Alle campings liggen verspreid over Nederland. De doelgroep van Farmcamps zijn gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Wilt u uw kinderen dichter bij de natuur brengen, dan is kamperen op een boerderij leuk en leerzaam. U kunt al een midweek of weekend op de boerderij boeken vanaf 265 euro. Is uw kind dol op paardrijden zoek dan een boerderij uit met een manege. Het seizoen loopt van April tot en met Oktober. Voor schoolkampen of werkweken kunt u een boerderij geheel afhuren. Voor luxe kamperen bij de boer zit je perfect bij Farmcamps.

  Dit jaar heeft Farmcamps een prijs gewonnen als beste vakantie aanbieder voor 2013. Download ook de app van Farmcamps en kom meer te weten over het boerenleven. Vraag ook eens een gratis proefversie aan van het magazine Hooi Hooi. Ga even weg van alle drukte in het dagelijkse leventje en komt tot rust bij de boer.

  Hebben wij een Farmcamps actiecode gevonden dan staat deze bovenaan deze pagina. Op de homepage van Farmcamps staat regelmatig een overzicht van enkele actiecodes. Voer de actiecode in en profiteer van extra voordeeltjes. Wij wensen u en uw gezin alvast een fijne vakantie toe.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *