Actiecode Husk


  Wie wil er nou niet een keertje op wintersport als je het nog nooit gedaan hebt? Vaak zie je dat als mensen een keer op wintersport gegaan zijn, er een grote kans is dat ze nog een keer zullen gaan. Helaas kunnen wintersportvakanties een beetje aan de prijzige kant zijn, zodat het voor studenten vaak te prijzig is om op een geweldige skivakantie te gaan. Www.husk.nl bied daarom speciale wintersportvakanties voor studenten, met een studentenprijsje uiteraard!

  Dus als je als student op skivakantie wilt gaan, is het een goed idee om deze site te bezoeken. Op de homepage van de site kun je al meteen je vakantie boeken. Allereerst kan je kiezen uit met wat voor gezelschap je op reis wilt, hierbij kun je een keuze maken uit getallen van een tot twintig. Daarna kun je een bestemming kiezen. Er is een selectie van diverse bestemmingen in Oostenrijk en Duitsland. Onder het kopje ‘Bestemmingen’ kun je hier nog meer informatie over krijgen. Tot slot kun je nog kiezen in welke maand je op wintersport wilt gaan. Je hebt hierbij de ruime keuze over een diverse maanden. Na dit alles kun je op ‘Toon Vakanties’ drukken en de wintersportgelegenheden worden voorgeschoteld.

  Er zijn op de site ook speciale aanbiedingen te vinden. Er is hier een speciaal kopje voor te vinden. Daaronder vind je voordelige acties zodat je je wintersportvakantie nog voordeliger kan maken. Het is dus verstandig om voordat je de rest van de bestemmingen bekijkt, deze pagina bezoekt zodat je nog wat extra voordeel kan pakken.

  Verder heb je ook nog het kopje ‘Shortski’. Dat staat voor een wat kortere skivakantie. Ideaal als je er een weekendje tussenuit wil of een kleine week. Hierbij kun je dus kiezen uit het Miniski arrangement en de Midweek arrangement. Bij de zogenaamde Miniski sta je in totaal drie dagen op de piste en bij de Midweek sta je vier dagen op de piste. Ook heel handig als je een volle week toch net iets te duur of te lang vindt.

  Op www.husk.nl kun je ook nog voor een groepsreis kiezen, hier is ook een speciaal kopje voor. Het is namelijk heel leuk als je bijvoorbeeld met je studiegenoten, vrienden of collegae op vakantie wilt. Deze groepen kunnen variƫren van vijftien tot wel vijfhonderd deelnemers. Husk groepsreizen stelt een groepsreis samen die op jou en de hele groep is afgestemt. Husk wenst u alvast een fijne wintersportvakantie!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *