Actiecode Jiba


  Jiba is een reisaanbieder van diverse soorten vakanties, waarbij regelmatig met een actiecode Jiba is te boeken. Hun aanbod bestaat uit vakantiebestemmingen rond het Middellandse Zee gebied. Ze bieden onder andere strand, natuur en romantische vakanties aan. Op de website van Jiba vind je verblijfsmogelijkheden in landen als Malta, Turkije en Spanje. Deze reisaanbieder heeft vier verschillende themavakanties, waaruit uit een keuze kan worden gemaakt.

  Het thema vakantieaanbod van Jiba
  Jiba beschikt over een aantal thema vakantiemogelijkheden. Deze thema’s hebben allemaal hun eigen kleur. Zo kun je eenvoudig een gewenst vakantieverblijf uitkiezen. Wanneer je een hotel of appartement uit een van de themalijsten kiest, kun je informatie bekijken over onder andere de omgeving en de prijzen. Je kunt ook beoordelingen over het verblijf bekijken.

  In het Beach Life vakantieaanbod van Jiba kun je een keuze maken uit diverse appartementen en hotels, die dichtbij of direct aan het strand liggen. In het Go Outside vakantie aanbod, kies je uit een verblijf dat midden in de natuur is gevestigd. Met zo’n vakantie heb je de mogelijkheid om te ontspannen en actieve dingen te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen of fietsen. Er kan worden gekozen uit diverse hotels en appartementen. Die zijn onder andere gevestigd in Spanje, Griekenland en Portugal. In het Like Home vakantie thema, vind je diverse verblijfsmogelijkheden met een uniek en huiselijk karakter. Als je ge├»nteresseerd bent in een romantische vakantie, kun je kiezen uit diverse sfeervolle accommodaties in het Romance verblijfsoverzicht.

  Service verlening van Jiba
  De website van Jiba beschikt over een uitgebreide reisinfo pagina. Op deze pagina staat veel belangrijke informatie over reizen met Jiba. De informatie die wordt behandelt gaat onder andere over de luchtvaartmaatschappijen die deze reisaanbieder gebruikt. Er wordt uitleg gegeven over onderwerpen als bagage, inchecken en vluchttijden. Andere onderwerpen die worden uitgelegd, zijn bijvoorbeeld verzekeringen, accommodatie en autoverhuur.

  Duurzaam op reis met Jiba
  Jiba zet zich in voor duurzaam toerisme. Dit doet het bedrijf bijvoorbeeld door vakantiegangers tips te geven over duurzaam reizen. Jiba steunt ook de organisatie GreenSeat. Deze organisatie zet zich in om milieubelastende reizen te compenseren, door bijvoorbeeld nieuwe bossen aan te planten.

  Aanbiedingen van Jiba
  Als je opzoek bent naar een korting voor een vakantie, kun je een keuze maken uit de verschillende aanbiedingen van Jiba. Ook kan je regelmatig boeken met een actiecode op Jiba.nl. Op de website vind je diverse acties voor lastminute vakanties, kinderkortingen en vroegboekkortingen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *