Actiecode Kras

  Bij Kras reizen vindt u een groot aanbod vakanties in diverse categorieën.  U kunt een telefonische boeking doen maar ook via de website Kras.nl . Deze reisorganisatie is onderdeel van TUI, de grootste vakantie aanbieder van Europa.  Kras reizen heeft meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van vakanties.

  Naast de bekende reizen als zonvakanties, stedentrips en autovakanties heeft Kras ook een aantal andere soorten reizen. Bent u alleenstaand, boek dan eens een van de vele singlereizen. De laatste jaren zijn cruise vakanties ook enorm in populariteit gestegen.  Heeft u een gezin met kinderen,  bekijk dan het aanbod naar Disneyland Parijs. Houdt u van lekker eten kies dan een culinaire reis. Voor de sportievelingen onder ons en de mensen die houden van de natuur zijn er fiets- en wandelvakanties beschikbaar.

  Uiteraard is Kras aangesloten bij de brancheorganisaties SGR & ANVR. Lees voordat u gaat boeken altijd de boekingsvoorwaarden goed door. Bij elke boeking kunt u ook een annuleringsverzekering en een reisverzekering afsluiten. Indien u nog meer vragen heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice via e-mail of de telefonische helpdesk.

  Op de website van Kras zijn soms actiecodes te vinden voor bepaalde reizen. Ook in diverse tijdschriften en kranten is weleens een actiecode Kras reizen te vinden. Neem ook een abonnement op de nieuwsbrief van Kras reizen en blijf altijd op de hoogte van de actuele kortingen. Als wij een actiecode Kras 2016 vinden dan zult u hem zo snel mogelijk op deze pagina vinden. Tot die tijd kunt u profiteren van de lopende aanbiedingen op verschillende vakanties van Kras. Op de homepage vindt u een compleet overzicht van alle reizen met korting. Wilt u iemand anders verrassen, geef dan eens een Kras kadobon.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *