Actiecode Molenheide

  Met een geldige actiecode Molenheide  bespaart u op uw vakantie naar dit mooie bungalowpark in België. Het park is gelegen in de natuurrijke omgeving van Houthalen Hechteren. De kinderen zullen het zeker naar hun zin krijgen op vakantiepark Molenheide. De voorzieningen zijn eindeloos met onder meer indoor attracties, animatieprogramma en restaurants. Er zijn bungalows voor 4 tot 10 personen. Een bezoekje aan het zwemparadijs Aquapolis moet u zeker niet overslaan.

  Ook als je wilt gaan kamperen kan je terecht bij Molenheide. Je kan overnachtingen in onder meer een stacaravan, tent of camper. Wil jij het hele jaar door genieten van jouw eigen plek bekijk dan de mogelijkheid voor een seizoensplaats. Sinds kort is bij enkele bungalows ook het bedlinnen pakket inbegrepen in de prijs. Het park ligt net over de grens in België, dus prima te bereiken voor zowel Nederlanders als Belgen. Of het nou mooi of slecht weer wordt deze zomer, op Park Molenheide zult u een geweldige vakantie meemaken. Wilt u contact met de klantenservice van Molenheide bel dan 011-521044.

  Er is op verschillende manieren korting te behalen bij park Molenheide. Allereerst natuurlijk met een actiecode Molenheide, deze wordt niet vaak door ons gevonden. Verder is er de bekende korting voor vroegboekers. Bent u gebonden aan schoolvakanties dan kunt u ruim van tevoren boeken en genieten van de korting. Ook voor jonge gezinnen en mensen boven de 55  is er een leuke korting te behalen. Bekijk snelle alle promoties en aanbiedingen voor park Molenheide. Bekijk ook de Molenheide actie van de week, met om de 7 dagen, een nieuwe promotie voor het park.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *