Actiecode Petit Paradis


  Regelmatig vinden wij een actiecode Petit Paradis, deze geeft u voordeel op reizen naar een van de campings. Er zijn campings en vakantieparken beschikbaar in onder meer Nederland, Frankrijk en Italië. Petit Paradis is een specialist op het gebied van reizen met kleine kinderen. Heeft u een baby of peuter en wilt u deze zomer op vakantie, bekijk dan het grote aanbod reizen. Alle aangeboden campings hebben 4- of 5 sterren waardoor u en uw gezin niets tekort komen. U kunt kiezen voor een ingerichte bungalowtent, wilt u wat meer comfort tijdens uw vakantie, kies dan een stacaravan.

  Omdat Petit Paradis u een zo comfortabele vakantie wilt aanbieden, kunt u allerlei spulletjes bij uw vakantie boeken. Denk hierbij aan een buggy, bolderwagen of oppasservice. Mocht het enkele dagen voor uw vertrek een mooi weer zijn op uw vakantiebestemming, dan kunt u de vakantie omboeken. Tijdens de vakantie kunt uw kind spelen met leeftijdsgenootjes in de baby- en peuterclubs. U mag uw vakantie kosteloos annuleren bij een zwangerschap.
  Enkele populaire reisbestemmingen bij Petit Paradis zijn Saint Chinian en Bluche. U hoeft geen borg te betalen bij aanvang van uw vakantie. Ook de schoonmaakkosten komen voor rekening van Petit Paradis. Het aanbod voor het jaar 2013 bestaat uit 79 kwaliteitscampings. Wist u al dat op sommige campings honden zijn toegestaan. Wie dacht dat vakantie met kleine kinderen niet mogelijk was, heeft nog nooit bij Petit Paradis gekeken. Alleen de allerbeste kindvriendelijke campings voor u en uw kleine dreumes. Wilt u alle aangeboden reizen nog op uw gemak doorlezen, vraag dan de gratis brochure aan via de website.

  Bij Petit Paradis is op verschillende manier korting te krijgen op uw vakantie. Als deze beschikbaar is, kunt u besparen, met een actiecode Petit Paradis. Als u met kinderen tot 4 jaar gaat reizen in het laagseizoen is er ook een leuke korting beschikbaar. Dit geldt ook voor opa en oma en eenoudergezinnen. Op actiecode reizen vindt u altijd e laatste aanbiedingen en kortingen voor Petit Paradis. Het hoofdkantoor en bezoekadres ligt in Amersfoort. Heeft u nog vragen aan de klantenservice, neem dan contact op via: 033 – 4602722

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *