Actiecode Sprookjescamping

  Krijg nog meer korting met een actiecode Sprookjescamping. Wilt u uw kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen dan moet u naar de Sprookjescamping.  Op de camping is elke dag, ook buiten de schoolvakanties om, een animatieteam aanwezig voor de kinderen.  De camping zelf is beoordeeld met 5 sterren.  Op de camping kunt u overal gebruik maken van draadloos internet. Voor de kinderen die dol zijn op zwemmen is er een mooi subtropisch zwembad aanwezig.

  Er zijn verschillende mogelijkheden om uw vakantie door te brengen op deze camping. U kunt met uw eigen tent of caravan gaan. Ook kunt u tent huren of een chalet betrekken.  Er zijn ook huisjes te huur met eigen sanitair voorzieningen.

  Uw kinderen kunnen genieten van het theater en ander vermaak. Lees alle activiteiten op de site van Sprookjescamping. In 2013 zijn ze verkozen tot beste kindercamping van Nederland. Speciaal voor de grootouders is er regelmatig een opa en oma weekend. De camping is in 2013 geopend vanaf 28 Maart tot en met 16 September. De camping is zeer geschikt voor kinderen tot 11 jaar.

  Is er een kortingscode Sprookjescamping beschikbaar, dan staat hij op onze website. Wanneer wij geen Sprookjescamping actiecode vinden, tonen wij u de andere kortingen en aanbiedingen.  Bekijk alvast de plattegrond van de Sprookjescamping op de website. Lees ook eens de beoordelingen van andere mensen op de website van Zoover. U kunt ook een virtuele toer bekijken van wat u kunt verwachten.

  Het adres van Sprookjescamping de Vechtstreek is  Grote Beltenweg 17 in Rheeze (Drenthe). Het telefoonnummer is: 0523-261369

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *