Actiecode Sudtours


  De website van Sudtours.nl
  Ga eens kijken op de website van Sudtours.nl. Natuurlijk kom je een lijstje tegen van aangeboden reizen, vliegreizen om wel te zijn. Maar Sudtours is meer dan alleen maar een aanbieder van vakanties in verre, warme landen.

  Gespecialiseerd in reizen naar het Middellandse Zee gebied
  Sudtours heeft zich gespecialiseerd. Dat wil zeggen dat het aanbod voornamelijk reizen naar het Middellandse Zee gebied bevat. Maar specialisatie heeft meer gevolgen, ook en vooral positieve. Je vindt op de website een lijst met beschrijvingen van bestemmingen. In die beschrijvingen wordt verder ingegaan op het land of de plaats dan de gewoonte is voor reisaanbieders.

  Naast een korte beschrijving kan een weerbericht te zien zijn, van deze week en de volgende week. Belangrijke informatie wanneer je een vakantie in gedachten hebt. Dat Sudtours gebruik maakt van GoogleMaps of een uitgebreide beschrijving om informatie te geven die iets verder gaat dan een serie mooie foto’ van hotels en stranden, vergroot de duidelijkheid nog eens. Soms moet je iets verder zoeken voor de kaart, bij individuele hotels bijvoorbeeld.

  Die mooie foto’ zijn natuurlijk wel te vinden, klik maar op ‘Toon het Aanbod’, maar toch minder opvallend als bij sommige andere aanbieders. Ook hier zijn de beschrijvingen meer gedetailleerd en duidelijker dan op andere sites die reizen aambieden.

  De link ‘Bekijk Alle Prijzen’ bij de hotelbeschrijvingen brengt je naar een pagina die duidelijk ingedeelde kolommen toont met de prijzen en aanbiedingen per een of meer personen. Er is een kleurcode in het schema verwerkt. Even naar beneden scrollen voor een uitleg, het loont de moeite.

  De site is niet opdringerig
  Aan de rechter kant van de pagina’s met aanbevolen hotels vind je een aantal links die helpen bij het verder zoeken, naar andere hotels in de buurt, of naar meer informatie over land of streek. Dit wordt allemaal aangeboden zonder opdringerige links naar bijvoorbeeld een winkelmandje. Het zal duidelijk zijn, de bedoeling van de site is dat de klant een reis boekt.

  De manier waarop veel reisaanbieders dat laten merken, met grote letters op elke pagina en bij elke gelegenheid, ontbreekt hier helemaal. Je moet even zoeken naar een klein balkje naast de Home-link, met de tekst Zoek en Boek, dat is alles.

  Bezoek de site
  Sudtours geeft je als klant dus alle tijd om rustig een vakantie bestemming te zoeken, je eigen vakantie samen te stellen. Maar wel met meer dan voldoende mogelijkheden om hulp te vragen.
  Al met al een mooie website die misschien een wat rustiger Thuispagina zou kunnen gebruiken. Maar zeer zeker een bezoek waard voor toekomstige vakantiegangers.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *