Actiecode Voordeeluitjes


  Met een actiecode Voordeeluitjes.nl krijg je nog meer korting op de toch al lage prijzen. U vindt er meer dan 1000 hotels in Nederland, België en Duitsland. Bovendien geldt op alle aangeboden reizen de laagste prijsgarantie. Naast hotelovernachtingen kunt u bij Voordeeluitjes ook terecht voor busreizen en vakantieparken. Alle aangeboden hotels van Voordeeluitjes zijn persoonlijk bezocht door een van de medewerkers, kwaliteit gegarandeerd dus. U kunt kiezen voor een hotel aan de zee maar ook midden in een bruisende stad. Er is ook een dagdeal beschikbaar op de homepage, met elke dag een ander hotel in de aanbieding. Enkele populaire bestemmingen van dit moment zijn onder meer Texel, Maastricht, Zeeland en Friesland. Er zijn ook groepsreizen beschikbaar voor gezelschappen vanaf 8 personen.

  Enkele bekende hotelketen waarmee Voordeeluitjes samenwerkt zijn Fletcher Hotels, Golden Tulip, Mercure en Best Western. Voor de bus vakanties wordt samengewerkt met OAD reizen. Wilt u iemand anders verrassen met een vakantie, bekijk dan de cadeauhotels. Houdt u van lekker bezig zijn in de natuur dan zijn er ook fietsvakanties en wandelreizen mogelijk. Voor de kinderen zijn er Vinea zeilkampen te boeken. Houdt u van een potje kaarten bekijk dan de bridgearrangementen. Wilt u eerst nog inspiratie opdoen voor uw aankomende vakantie, lees dan het blog. Ook als u alleen op reis wilt gaan is er een aanbod hotel met 1-persoons kamers.

  De klantenservice van Voordeeluitjes kan je bereiken via: 0900-6677788. U kan ook een mail sturen of contact opnemen via de sociale media. Voor elk aangeboden arrangement kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten. Bij elke boeking worden er administratiekosten in rekening gebracht. De hoogte van dit bedrag hangt af van de grootte van uw reisgezelschap. De betaling van uw vakantie doet u terplekke bij het hotel.

  In samenwerking met de ANWB is er regelmatig een leuke aanbieding waarbij u korting krijgt. Wanneer wij een geldige actiecode Voordeeluitjes vinden, delen wij deze met onze bezoekers. Heeft u zelf een Voordeeluitjes actiecode die u niet gebruikt, laat hem dan hieronder als reactie achter. Bij sommige hotelarrangementen kunt u ook extra’s bijboeken zoals fietsverhuur of een diner. Bekijk ook eens de reizen aanbiedingen waarbij de derde hotelovernachting gratis is.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *