Actiecode Wunderland Kalkar

  Gebruik de actiecode voor korting op een verblijf in Wunderland Kalkar.In de vorige eeuw stonden tienduizenden mensen op straat om te protesteren tegen de atoomkweekreactor die in Kalkar, net over de grens in Duitsland, werd gebouwd. Uiteindelijk werd het geen kweekreactor maar een van de duurste ruïnes uit de geschiedenis van Duitsland.
  Een Nederlandse zakenman kocht de ruïne en richtte er een groots pretpark, met hotel en business mogelijkheden in. De nieuwe naam werd Wunderland Kalkar. Het staat nu garant voor pret met de kinderen, voor heerlijk en ruim overnachten en voor avonturen beleven in Jungletown en Adventure Parc.

  Een of meer dagen?
  Wunderland Kalkar kunt u als een dagje attractiepark boeken, maar u kunt er ook een Paasvakantie of een zomervakantie van maken. Maak gebruik van de actiecode Wunderland Kalkar en u krijgt ook nog een leuke korting.
  Lekker ouderwets in de carrousel of liever in de moderne suizende achtbaan? Of liever karten of op de wild waterbaan? Het kan allemaal en wat extra leuk is, is dat alle attracties, maar ook frisdrank, patat, ijs, koffie, ja zelfs het parkeren in de prijs zijn inbegrepen. Een prijs die dankzij de actiecode Wunderland Kalkar ook nog eens extra laag is.

  Regen?
  Natuurlijk is een pretpark op zijn mooist wanneer de zon volop schijnt. Maar zelfs als het regent, is er nog steeds genoeg te beleven. Jungletown is overdekt. Je kunt natuurlijk ook het museum bezoeken dat is ingericht in wat de kerncentrale had moeten worden en waar uitleg wordt gegeven wat een atoom is en zo.
  Dus dankzij de actiecode Wunderland Kalkar kan ook een excursie over atoomenergie heel aantrekkelijk worden. Zeker waar voor groepen aparte prijzen gelden.

  Avontuur
  Voor jong, maar ook voor de wat ouderen, is er het Adventure Parc. Buiten of zoals dat chiquer heet Outdoor kun je klimmen, abseilen, boogschieten, mountainbiken, bullriden en nog heel wat meer. Binnen is er een bowlingbaan, een kegelbaan, kun je sumo worstelen of biljarten. Iets geheimzinnig extra’s is het levend tafelvoetbal, speciaal voor groepen.
  Een actiecode Wunderland Kalkar staat dus garant voor een dag of langer pret, sport en spanning. Maar ook voor gezelligheid, een boottocht op de Rijn die naast de deur ligt en lekker eten. Of voor een weekendje uit met vrienden.
  Wunderland Kalkar biedt zelfs voor bedrijven mogelijkheden. Er staan zalen ter beschikking voor arrangementen, die meer kunnen zijn dan alleen maar vergaderen of werken. Teambuilding in het Adventure Parc is natuurlijk ook mogelijk.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *