Disneyland Paris Tickets


  Laat de magie beginnen en breng een bezoek aan Disneyland Paris. In Parijs vindt je 2 geweldige Disney parken met vele attracties, shows, restaurants en hotels. Dit alles natuurlijk in de betoverende Disney sfeer. Het is de droom van ieder kind om hier een keer naartoe te gaan, of het nou is voor een dag of voor meerdere dagen met een verblijf in een van de Disney Hotels. Koop nu snel jouw Disneyland tickets voor een ongekend avontuur.

  Het eerste park is Disneyland Park, hier vindt je 5 magische landen die allemaal zijn ingericht op een thema. Bij binnenkomst loop je direct door Main Street USA, een gezellig oud Amerikaans stadje van rond 1900. Hier zijn vele winkeltjes te vinden met allerlei herkenbare thema’s. Vervolgens loop je door naar Fantasyland. Alle klassiekers zijn hier te vinden, deze komen op fantasievolle wijze tot leven en roepen vele herinneringen op. Hier zijn de attracties vooral gericht op de allerkleinsten en kinderen.

  Hou jij meer van avontuur dan moet je in Adventureland zijn. Ga het gevecht aan met de piraten, ga op avontuur met de familie Robinson of ga met Indiana Jones in een oude mijnwagen door de ruïnes. Degene die dan nog niet genoeg spanning hebben gevonden kunnen door naar Frontierland, hier begint het echte Wilde Westen. Wandel langs de vele legendes en stap aan boord van de Thunder Mesa Riverboat Landing voor een vaartocht. De stoomboot maakt een ontspannen tocht door het hele Wilde Westen. Onderweg zie je de Big Thunder Mountain langsscheuren. Deze achtbaan staat bekend als de wildste treinrit van de Mississippi. Dwars door de mijnen, grotten en rivieren en op hoge snelheid langs alle gevaren van de Big Thunder Mountain.

  Vanuit het Wilde Westen schiet u de ruimte in bij Discoveryland. Het aftellen begint in de Space Mountain: Mission 2. Een spectaculaire achtbaan die u de ruimte in schiet en weer af laat dalen op aarde. Heb je de smaak te pakken? Stap aan boord van het Star Tours ruimteschip voor een rit naar de Maan van Endor. Maar ook Buzz Lightyear heeft jouw hulp nodig voor een gevecht tegen de slechte Zurg. Stap in de Star Cruiser en vernietig met de laser blast alle vijandelijke doelen.

  Daarnaast is er ook nog het Walt Disney Studios Park. Ontdek hier de magische wereld van alle Disney films en animaties. Stap in de studio tram tour voor een rit dwars door de filmset, live actie zoals u die nog nooit mee heeft gemaakt. Het Studios Park is tevens het decor van vrijwel alle grote Disney films, die u gewoon in Disneyland Paris kunt ontdekken. Stap bijvoorbeeld de speelgoedwereld van Toy Story binnen, neem een duik met Finding Nemo in de Crush’s Coaster, of start de race bij de Cars Race Rally. Toch weer terug naar de films? Stap dan in de Rock’n’Roller Coaster of de CinéMagique. Heeft u nog energie over voor wat extra spanning? Maak dan een vrije val in de Tower of Terror, het Hollywood Tower Hotel wordt getroffen door de bliksem waarna de lift 13 verdiepingen naar beneden stort.

  Naast de attracties vindt je in Disneyland Parijs natuurlijk ook alle Disney figuren, ga met Donald Duck of Mickey Mouse op de foto. Maak een praatje met Goofy of speel met Pluto. Maar alle magie maakt ook hongerig, daarom zijn de restaurants in Disney sfeer ingericht en zijn er vele internationale keukens te vinden. Heb jij weleens met Sneeuwwitje aan tafel gezeten? Dan is dit je kans! Ook zijn er vele shows die volledig bestaan uit alle Disney Thema’s.

  Een bezoek aan Disneyland Paris kan alleen met tickets, deze tickets kan je kopen voor 1 park of beide parken. Wil je meerdere dagen dan krijg je je tickets vaak bij je Disneyland Hotel voor de dagen die je hierin verblijft. Een Disneyland Parijs aanbieding is vaak een combinatie van overnachting(en) + tickets. De aanbieding kan in veel gevallen worden geboekt op basis van eigen vervoer of een busreis naar Parijs. Je stapt dan direct voor de deur uit. Bekijk hieronder jouw Disneyland Parijs aanbieding, actie of andere korting. Dit overzicht bevat alle Disneyland korting van 2016.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *