Kortingsbon Dierenpark Emmen

  Bekijk op deze pagina de laatste kortingsbonnen voor Dierenpark Emmen. De zomer komt er aan, dus we kunnen weer eens nadenken over gezellige uitstapjes. Als je naar het dierenpark Emmen wilt, maakt het eigenlijk niet uit of het zomer of winter is, want er is altijd genoeg te zien. De toegangsprijzen zijn zeer acceptabel en met een kortingsbon Dierenpark Emmen is het nog eens voordelig ook.
  Het dierenpark Emmen is ontstaan uit het in 1935 opgerichte Noorder Dierenpark. Door de jaren heen is het Dierenpark Emmen uitgegroeid tot een van de mooiste dierenparken in Europa. Dit komt voornamelijk omdat het dierenpark is ingericht naar continenten en de dieren er veel vrijheid hebben. De dieren van hetzelfde continent vindt je allemaal bij elkaar, vrij rondlopend en niet in kooien.
  De beperkingen worden opgelegd aan de bezoeker, zodat de dieren zo veel mogelijk ongehinderd hun gang kunnen gaan. Het dierenpark probeert op deze wijze de bezoekers op een recreatieve wijze bij de levende natuur te betrekken. Pak snel de kortingsbon Dierenpark Emmen en kom het beleven!

  Een paradijs voor de jeugd

  Op de website van het dierenpark kun je al veel voorpret beleven. Met het handige menu boven in het scherm kan je snel de gewenste informatie vinden. Vooral de kinderen is Dierenparkemmen.nl een geweldige site. Zo is er bijvoorbeeld het Ranger dierenjournaal met op elke schooldag nieuwe filmpjes met dierenweetjes. Zo hebben de kinderen al voordat je van de kortingsbon Dierenpark Emmen gebruik hebt maakt. veel voorpret!
  Als je in het onderwijs werkt kan je hier leuke ideeën opdoen. Je vindt hier bijvoorbeeld ook informatie over schoolreisjes en ideeën voor in de klas. Je kunt je inschrijven, zodat je regelmatig ideeën en materialen krijgt toegestuurd. Op Dierenparkemmen.nl kan je tevens informatie vinden voor zakelijke en groepsarrangementen.

  De entree

  Als je in het bezit bent van een kortingsbon Dierenpark Emmen, kan je deze bij het kopen van de kaartjes tonen, zodat je nóg voordeliger naar binnen kunt. Je kan de toegangskaarten ook online bestellen. Niemand houdt van wachten en dat weten ze bij het Dierenpark Emmen. Na betaling kan je de kaarten direct uitprinten, zodat je bij aankomst meteen kunt doorlopen. Dat is een uitkomst, want zeker voor kleine kinderen is het geen pretje een halfuur in de rij te moeten staan. Het wordt je echt zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Je selecteert het aantal kaartjes, vult je gegevens in, regelt de betaling, print je de kaarten uit en klaar!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *