Kortingscode Basic Travel


  Basic Travel bestaat al sinds 1991 en is een van de grotere aanbieders op het gebied van vakantiehuizen. Elk te huur aangeboden vakantiehuis is persoonlijk geïnspecteerd door een medewerker van Basic Travel. Naast vakantiewoningen vindt u er ook andere soort accommodaties om te overnachten. Ook van een klein appartement tot een luxe villa met zwembad kunt u huren via de website. Goed om te weten is dat Basic Travel lid is van de SGR. In 2012 heeft Basic Travel een Zoover prijs gewonnen als beste aanbieder. Laat je ook overtuigen om hier jouw vakantie te boeken en bekijk meteen de website.

  Landen waar mensen graag naartoe op vakantie gaan zijn Frankrijk, Spanje en Italië. Al deze landen hebben vakantiehuizen welke u kunt huren. Bij elk vakantiehuis staat aangegeven hoeveel personen er kunnen overnachten. Op de landkaart kunt u kijken waar het huis precies staat en welke uitstapjes u kunt maken in de regio. Onder het kopje indeling vindt u een uitgebreide omschrijving van de vakantiewoning. Bij sommige huizen kunt u ook beoordelingen lezen. Op de foto’s kunt u het huis en de omgeving zien. Onder het kopje prijzen ziet u onder meer de schoonmaakkosten en de borgkosten. Wilt u direct uw aankomende vakantie inplannen, dan klikt u op beschikbaarheid en reserveren. Natuurlijk kunt u ook een reisverzekering afsluiten zodat u de kosten terugkrijgt als er iets gebeurt tijdens uw vakantie. Er worden alleen vakantiehuizen aangeboden die nog beschikbaar zijn. Heeft u zelf een huis in een vakantieland, dat u niet vaak gebruikt, biedt deze dan te huur aan via Basic Travel.

  Als wij een kortingscode Basic Travel hebben gevonden staat deze op de website. Volg deze aanbieder ook op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van kortingen en acties. Het aanbod vakantiehuizen wordt op regelmatige basis aangevuld, blijf de website dus bezoeken voor het ideale vakantiehuis. Heeft u vragen over een vakantie neem dan per mail of per telefoon contact op met de klantenservice.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *