Kortingscode Easytobook

  Op deze pagina proberen wij een actueel overzicht bij te houden van de laatste kortingscode van reisaanbieder Easytobook. Een reis uitzoeken wordt je gemakkelijk gemaakt bij Easytobook.com. Dit online reisbureau is in 2004 klein begonnen met op de Engelse markt trips naar Amsterdam aan te bieden. Het bedrijf heeft in 10 jaar tijd een snelle groei doorgemaakt en biedt momenteel op haar website meer dan 120.000 hotels aan, verdeeld over bijna 60 verschillende landen over de hele wereld! Sinds 2011 is Easybook.com onderdeel van Travix International, het grootste Nederlandse online reisbureau.
  Keuze genoeg dus voor als je er bijvoorbeeld eventjes tussenuit wilt. Een korte stedentrip? Je kunt hier gelijk je hotel boeken en met een kortingscode Easytobook, ben je nog voordelig uit ook.

  Het uitzoeken van het hotel

  Als je hier je hotel gaat boeken, kan je er beter even voor gaan zitten en alvast genieten van de voorpret. Hou de kortingscode Easytobook maar bij de hand. Een overweldigende keus aan hotels. Alleen in Parijs heb je bijvoorbeeld al de keuze uit meer dan 1900 hotels. Wat handig is, dat er bij elk hotel een plattegrond getoond wordt. Als je ter plekke bent, kan je met je smartphone even op de site van Easytobook bij jou hotel naar de plattegrond kijken, zodat je niet lang hoeft te zoeken of de weg te vragen. De informatie over de accommodatie is zeer duidelijk en compleet en er blijft eigenlijks niets te vragen over. Heb je tóch nog een vraagje? Dan kan je altijd nog even met Easytobook.com bellen. Als je je keuze hebt kunnen maken, kun je met de kortingscode Easytobook nog een leuke korting krijgen bij de reservering van het hotel.

  Reserveren en afrekenen

  Reserveren gaat erg gemakkelijk bij Easytobook.com, de naam is dus goed gekozen. Het moeilijkste is waarschijnlijk het kiezen uit zo’n geweldig aanbod. Als je uiteindelijk een hotel wilt reserveren, dan ben je niet meer dan een paar minuutjes kwijt. Hou de kortingscode Easytobook dus klaar. Je tikt snel de bestemming van je keuze in met de aankomst en vertrekdatum en het aantal personen en kamer dat gewenst is en je krijgt snel alle beschikbare hotels te zien. Bij het hotel van je keuze klik je op ‘Reserveren’ en in het vervolgscherm vul je je gegevens in. Bij het invullen van je creditcardgegevens staat duidelijk aangegeven of het verschuldigde bedrag direct wordt afgeschreven of niet. Let hier dus wel even op, zodat je niet verrast wordt. Je krijgt per omgaande een reserveringsbevestiging. Mocht je deze niet ontvangen, dan moet je even direct met Easytobook.com mailen of bellen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *