Kortingscode KLM


  Met de kortingscode van KLM in 2016 kunt u besparen op de vluchten en reizen die u wilt gaan boeken via de website. KLM is de Nederlandse luchtvaartmaatschappij waar veel mensen graag mee vliegen. De service is hoog en u kunt kiezen uit vele vakantielanden waar ze heen vliegen.

  Bij KLM kunt u vliegen naar elk werelddeel van Europa tot aan Aziƫ. Natuurlijk worden de Europese bestemmingen niet vergeten. U vliegt bijvoorbeeld vanaf Amsterdam rechtstreeks naar onder meer Barcelona, Praag en Rome. Wilt u verder vliegen kies dan voor Sydney of Rio de Janeiro. Sommige verre vluchten van KLM kunnen een overstap bevatten. Ook bij KLM kunt u van achter uw computer online inchecken. Gaat u vaak op zakenreis, dan is de KLM uw vaste partner.

  Naast losse vluchten kunt u op de website van KLM nog veel meer boeken. Zoekt u nog een geschikt hotel tijdens uw vakantie, bij KLM vindt u goede alternatieven. Ook als u uw auto wilt parkeren bij Schiphol kunt u terecht op de site. Een andere extra service is dat u uitstapjes kunt boeken op de plaatst van bestemming.Wilt u extra luxe op vakantie neem dan een Business class stoel.

  Ben jij een vaste vakantieganger bij KLM wordt dan lid van Flying Blue. Hiermee kunt u sparen voor korting op de volgende vluchten die je wilt gaan maken. Hoe meer u reist met KLM hoe hoger het niveau wordt waarop u spaart. U kunt dan ook gebruik maken van andere voordelen tijdens uw vlucht, die andere passagiers niet hebben.

  Bij KLM wordt de kortingscode ook wel voucher code genoemd. Als er geen voucher code beschikbaar is kunt u andere aanbiedingen zien. Enkele keren per jaar zijn het ook werelddeal weken, flinke kortingen op vliegtickets. De klantenservice van KLM is op verschillende manieren te bereiken. Wat veel andere reispartijen niet hebben is klantcontact via Facebook en Twitter. Dit is echter wel mogelijk bij de KLM. Natuurlijk kan je ook mailen of bellen met al je vragen. Het telefoonnummer van KLM Nederland is 020- 474 7747. De klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *