Kortingscode Libema vakantieparken

  Minder betalen voor uw vakantie doet u met een kortingscode Libema vakantieparken. Gaat je hart sneller kloppen bij het idee van een vakantie in een spannend bos? Waar dieren wonen en mensen een heerlijke vakantie kunnen beleven? Voor jong en oud heeft Libema altijd wat in petto. Libema is één van de grootste leisure concerns van Nederland, gespecialiseerd in het happy maken van mensen, op verschillende manieren en locaties. Zo zijn de vakantieparken bekend in binnen- en buitenland. Wie heeft er nooit gehoord van Beekse Bergen bij Hilvarenbeek? Het andere vakantiepark ligt in Vinkel bij ’s Hertogenbosch. Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid en rust van dit park en het plezier dat je er kunt beleven. Voor kinderen is het een waar paradijs. Ook volwassenen beleven er heerlijke dagen. Brabant is een groene provincie vol met avontuur en prachtige vakantieparken. Bezoek ze met de kortingscode Libema vakantieparken.

  Beekse Bergen

  Op safari in eigen land, geen probleem in dit vakantiepark van Libema. Zo kan het zomaar gebeuren dat de bus of jeep niet verder kan door een kudde overstekende giraffen. De enorme mannetjesolifant Calimero woont hier ook. Misschien heb je wel eens een majestueuze roofvogel in het wild gespot; hier kun je ze van dichtbij zien! Zelfs chimpansees, onze naaste verwanten, leven hier in hun complexe familieverbanden. Het safaripark ligt naast het vakantiepark en ze horen als het ware bij elkaar. Ze zijn ook afzonderlijk te beleven want in het vakantiepark is veel te doen. Sporten, spelen, van de zon en de natuur genieten en dat alles voor een goede prijs met de kortingscode Libema vakantieparken. Op de achtergrond hoor je het geluid van een brullende leeuw of olifanten die trompetteren. Een complete en heel speciale ervaring.

  Vakantiepark Dierenbos

  War rustiger maar niet minder leuk is dit vakantiepark vol met mooie en lieve dieren. Hier kun je net als in Beekse Bergen een huisje huren of prettig kamperen met je eigen caravan of tent. Buiten hoor je dan ’s nachts de dieren ritselen en je weet je in goed gezelschap. Voor de kinderen (en de groten) zijn er pony’s, herten en andere dieren om te aaien en te verzorgen. Het bos is idyllisch en heerlijk om te wandelen of te fietsen. Gebruik de kortingscode Libema vakantieparken voor deze parken waar comfort en plezier voorop staan.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *