Kortingscode Nile Travel


  Bij vakantie aanbieder Nile Travel kunt u soms voordeel behalen met een kortingscode. Deze voert u in bij het vak opmerkingen, tijdens het boeken van een reis. Als er een kortingscode is gevonden door onze redactie staat deze hierboven. Wilt u geen kortingsactie missen van Nile Travel volg ze dan op Facebook.

  Nile Travel is een specialist op het gebied van reizen naar Egypte. Er zijn verschillende types reizen beschikbaar. Wilt u lekker luieren tijdens uw vakantie dan boekt u een zonvakantie. Vaak geboekt zijn de all inclusive reizen met onbeperkt eten en drinken. Egypte heeft een aantal schitterende golf mogelijkheden, deze vindt u onder het kopje golfreizen. Houdt u van comfort tijdens de vakantie dan gaat u voor een van de luxe reizen. Dit zijn meestal 5 sterren hotels waar u werkelijk niets tekort komt. Als u wat avontuurlijker bent ingesteld kunt u kiezen voor een woestijnsafari of voor een duikvakantie. Wilt u tijdens uw trip meerdere plekken zien dan selecteert u een van de rondreizen Egypte. Heeft u al een hotel geboekt in Egypte dan kunt u ook losse vliegtickets aanschaffen bij Nile Trave. Ook met een cruise over de Nijl varen behoort tot de mogelijkheden. Wordt het u allemaal even teveel op de website vraag dan een gratis vakantiebrochure aan.

  Nile Travel is aangesloten bij de ANVR en de SGR. De klantenservice is te bereiken via het telefoonnummer 020-6757536. Ook kunt u een email sturen met al uw vragen. Wilt u liever langsgaan, dat kan ook, bij de vestiging in Amsterdam aan de Van Woustraat. De beoordelingen en ervaringen van Nile Travel leest u op websites als Zoover.

  U kunt ook korting krijgen op een vakantie door te kiezen uit een van de vele last-minute reizen. Deze staan vaak vermeldt op de homepage van Nile Travel. U kunt al een zonvakantie naar Egypte boeken vanaf 500 euro per persoon. De prijzen van de vakanties schommelen regelmatig blijf de site dus elke dag bezoeken voor de beste prijs. De reizen van Nile Travel zijn ook bij andere reisbureaus te boeken. Voor een overzicht van alle reisbureaus met korting kijkt u bij het overzicht van alle aanbieders. Wist u trouwens al dat Nile Travel al meer dan 20 jaar bestaat.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *