Kortingscode Only Apartments


  Bij Only Apartments kunt u appartementen vinden voor een kort verblijf tijdens uw vakantie. U heeft de keuze uit meer dan 20 duizend appartementen verspreid over de wereld. Zoek jij een plekje om te overnachten maar heb je geen zin in een hotel, dan moet je zeker deze website bekijken. Het hoofdkantoor staat in Barcelona en ze zijn al sinds 2002 actief. Wilt u een unieke ervaring opdoen tijdens jouw vakantie huur dan een appartement van een lokale bewoner. Er zijn vele schitterende plekjes te vinden, ook in jouw favoriete wereldstad. Ga voortaan de wereld over als reiziger en niet als toerist.

  Op de homepage van Only Apartments vindt je een wereldkaart met rode stippen. Dit zijn de plekken waar een appartement te huur staat. Heb jij al een vakantieplaats in gedachte dan kan je ook vrij zoeken. Vul het aantal nachten in en de beschikbare appartementen rollen over je scherm. In Rome staan meer dan 1400 appartementen te huur. De klantenservice is 7 dagen in de week geopend.

  Als u een geschikt appartement heeft gevonden ziet u direct de prijs per nacht. Ook het maximaal aantal personen worden weergegeven. Op de kaart van Google maps ziet u de precieze locatie in de stad. Binnen enkele klikken ziet u de beschikbaarheid en is de accommodatie naar tevredenheid, dan kunt u direct online boeken.

  Heb je zelf een mooi appartement in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam, biedt deze dan te huur aan. Naast geld verdienen kan je ook een leuke tijd hebben met toeristen. U kunt zelf aangeven in welke periode je een appartement of kamer wilt verhuren.

  Een kortingscode bij Only Apartments heet ook wel promotional code. Tijdens het boeken wordt er gevraagd of u er eentje heeft. Wij van actiecode reizen zoeken het internet af naar een werkende promotiecode. Helaas is er niet altijd een promo code te vinden. Heeft u er zelf eentje die u niet gaat gebruiken, stuur hem dan naar ons op. Zoek je nog een vliegticket naar een bestemming, kijk snel bij de andere aanbieders op onze site. Ook voor het huren van een auto met korting kan je bij ons terecht.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *