Kortingscode Voetbalreizen.com


  Met een kortingscode Voetbalreizen.com krijgt u extra voordeel op uw voetbal arrangement. Deze aanbieder heeft al 8 jaar ervaring op het gebied van organiseren van voetbalreizen. Alle populaire competities in Europa zijn present in het aanbod. De meest bezochte clubs voor het jaar 2013 zijn Barcelona, Chelsea en Manchester United. Ook een minder voor de hand liggende competitie als Schotland kunt u kiezen.

  Komt jouw favoriete club uit in de Champions league of Europa league, dan kan je een vlucht, hotel en toegangskaartje in een keer bestellen. Naast de grote clubs zijn er ook reizen mogelijk naar kleinere clubs zoals Napoli en Wigan Athletic. Er wordt gegarandeerd dat u naar uw reizenpartner zit tijdens de wedstrijden. Mocht een wedstrijd worden verplaatst naar een ander tijdstip, dan kunt u gebruik maken van de voetbalgarant regeling. Voetbalreizen.com is ook te volgen via Twitter en Facebook.

  Wilt u een voetbalwedstrijd bezoeken die niet in het assortiment staat, vraag dan een reis op maat aan. Vanaf 9 personen kunt u er ook terecht voor groepsreizen, leuk voor met jouw hele voetbalelftal. Bij dit soort reizen krijgt u bovendien een aantrekkelijke groepskorting. Wilt u een zakenrelatie een onvergetelijke tijd laten beleven, bekijk dan het aanbod zakenreizen. Er kan ook een trainingskamp naar Spanje of Portugal worden geboekt, overwinteren als een echte prof.

  U kunt ook uw reisverzekering afsluiten via Voetbalreizen. Deze aanbieder van vakanties is bovendien aangesloten bij de brancheorganisaties SGR en Thuiswinkel. Wilt u nog meer overtuigd worden, leest u dan de ervaringen van andere Voetbalreizen klanten. Heeft u nog vragen over een specifieke reis of voetbalwedstrijd, schroom dan niet op contact op te nemen met de klantenservice.

  Als er een kortingscode Voetbalreizen.com is gevonden door ons, dan vindt u de kortingscode bovenaan deze pagina. Indien er helaas geen kortingscode beschikbaar is gesteld, laten wij u de nieuwste aanbiedingen zien. Zoekt u nog een andere vakantie of losse vliegtickets, blader dan eens door de rest van onze website.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *