Kortingscode Weekendjeweg

  Op de website weekendjeweg.nl kun je zoals de naam al doet vermoeden, weekendjes weg boeken. Op deze pagina vind je aanbiedingen, acties en een kortingscode weekendjeweg, zodat je nog voordeliger kan genieten van je weekendje weg.

  De website weekendjeweg.nl
  Je kunt op de website eenvoudig zoeken op land, regio en plaats van bestemming. Je kan ook zoeken op alle hotels via het keuzemenu boven aan de pagina. Hier kan je het hotelaanbod per hotelketen vinden.

  De homepage biedt je tevens de gelegenheid om te zoeken op last minute boekingen, 3e nacht gratis boekingen en hotels in de regio van de maand. Daarnaast vind je hier ook de topbestemmingen, verschillende arrangementen en nog de NS treinarrangementen.

  Hoe werkt het reserveren?
  Op de homepage kies je het land, regio en plaats waar je wilt verblijven. Daarna vul je de verblijfsduur en aankomstdatum in. Vervolgens voer je het aantal personen waarmee je reist en het aantal kamers in. Door te klikken op de knop ’toon resultaten’ krijg je alle hotels te zien die binnen deze categorie vallen.

  Door op de titel bij een hotel te klikken, krijg je uitgebreide informatie over het hotel en de beschikbare kamers. Ook zijn er foto’s te vinden zodat je kan kijken hoe het hotel en de kamer er uit zullen zien.

  Door te klikken op de knop ‘boeken’ kom je op een pop-up pagina terecht waar je nogmaals je eerder aangegeven voorkeuren ziet weergegeven. Wanneer deze ingevulde voorkeuren kloppen ga je ‘verder’ hier kun je extra voorzieningen bestellen. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en wanneer je een kortingscode hebt, vul je hier de kortingscode weekendjeweg in. Controleer je gegevens en klik op ‘bestellen’.

  Binnen vijftien minuten ontvang je een bevestiging van de boeking van de mail. Echter is de boeking pas definitief wanneer je de reserveringbevestiging hebt ontvangen, deze zal je ontvangen binnen vierentwintig uur.

  Betalen op weekendjeweg.nl
  Bij de hotels in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg en Duitsland betaal je over het algemeen bij de aankomst in het hotel. Bij de overige hotels betaal je met een creditcard of via iDEAL.

  Bij weekendjeweg.nl kun je ook betalen door middel van verschillende cadeaubonnen. Waaronder de cadeau card van weekendjeweg.nl, met de irischeque en met een exclusieve kortingscode weekendjeweg. Deze kortingscode weekendjeweg is op deze pagina te verkrijgen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *