Promotiecode Aer Lingus


  Met een promotiecode Aer Lingus kunt u besparen op de vliegtickets die u wilt gaan aanschaffen. Bij Aer Lingus koopt u vliegtickets naar onder meer New York en Dublin. Het is een Ierse vluchtmaatschappij met schappelijke prijzen. Naast een losse vlucht kunt u ook een hotel of een auto huren. U kunt online inchecken en ook alvast een stoel reserveren in het vliegtuig. Op alle vluchten van Aer Lingus kunt u airmiles sparen. U mag maximaal tien kilo aan bagage meenemen op uw vakantie. Per dag gaan er verschillende vluchten vanaf Schiphol Airport.

  Ondanks dat de prijzen van vliegtickets laag liggen bij deze vakantie aanbieder, staat de service hoog in het vaandel. Als u een vlucht naar Amerika boekt dan vliegt u via Ierland. Binnen Europa zijn het wel directe vluchten. Was jij van plan om een stedentrip New York te boeken dan zit je bij deze luchtvaartmaatschappij op het goede adres.

  Als er geen promotiecode Aer Lingus is dan kunt u gebruik maken van de lopende aanbiedingen. Als je vaker vliegt met deze maatschappij wordt dan lid van het loyaliteitsprogramma. Op deze manier kan je korting sparen op een volgende vlucht. De website is in verschillende talen te bereiken waaronder het Nederlands.

  Boek je alleen een los vliegticket bij Aer Lingus en zoek je ook nog een plek om te overnachten kijk dan bij de andere aanbieders op actiecode-reizen. Als je contact zoekt met de klantenservice van Aer Lingus bel dan met het telefoonnummer wat op de site staat weergegeven. Je kan ook altijd langsgaan bij de balie op Schiphol. Voor de actuele vluchttijden van dit moment kan je kijken op onder meer teletekst.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *