Promotiecode PO Ferries


  Besparen op uw overtocht of reizen doet u met een promotiecode P&O Ferries. U kunt er diverse overtochten boeken verspreid over Europa. De populairste overtochten zijn die van Rotterdam-Hull en Dover-Calais. Naast overtochten kunt u op de website van PO Ferries ook complete reizen boeken. Bij elke overtocht kunt u uw auto en/of caravan meenemen op vakantie. Sinds kort zijn er twee nieuwe schepen bijgekomen , de Spirit of France en de Spirit of Britain.

  U kunt bij PO Ferries al een 3-daagse minicruise boeken vanaf 80 euro. Ook voor reizen naar Engeland met uw kinderen kunt u terecht bij P&O. Er is een kidsclub aanwezig op de schepen die zorgen voor vertier voor de kinderen. Voor de oudere kinderen zijn er onder meer spelcomputers aanwezig. Ook het meenemen van uw huisdier op vakantie, behoort tot de mogelijkheden bij PO.

  Naast Engeland kunt u ook de andere landen van Groot-Brittannië bezoeken per boot. Schotland, Wales of Ierland, u kunt naartoe reizen waar u maar wilt. Op de lijn Rotterdam naar Hull is elke dag 1 afvaart beschikbaar. Aan boord van de schepen kunt u naar hartenlust winkelen en ook genieten van een heerlijke maaltijd. Wilt u weten wat u kunt verwachten tijdens de overtocht, bekijk dan de video’s van de schepen. Ook het wisselen van geld kunt u gewoon aan boord doen. Ook voor groepsreizen en busreizen op maat kunt u terecht bij P&O Ferries. Voor een boeking op maat kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice via: 020-2013343. Ook voor schoolreizen naar Engeland.

  Met een PO Ferries promotiecode 2016 krijgt u extra korting op uw reis en verblijf. Een andere tip om korting te krijgen, boek ruim of vlak van te voren. De standaard cabine op de schepen is de goedkoopste optie om te overnachten. Regelmatig zijn er ook leuke acties van P&O Ferries die de redactie van actiecode reizen voor u bundelt. Soms zijn er aantrekkelijke 2 halen is 1 betalen aanbiedingen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *