Promotion Code Anantara

  Ben je geïnteresseerd in een verblijf in een van de Anantara hotels en heb je bovendien een aantrekkelijke promotion code Anantara weten te bemachtigen? Deze keten heeft prachtige hotels op de meest exotische bestemmingen in Azië en het Midden-Oosten. De uitstraling van de hotels is geïnspireerd op de lokale architectuur en inheemse cultuur. Elk Anantara hotel beschikt over een veelgeprezen Anantara Spa.

  Een keten van meer dan 30 luxe hotels in Azië en het Midden-Oosten

  Voor het verzilveren van je promotion code Anantara heb je de keuze uit 31 luxe hotels, die gevestigd zijn in Thailand, Vietnam, Verenigde Arabische Emiraten, China, Indonesië, Mozambique, Cambodja en de Malediven. Het woord ꞌAnantaraꞌ betekent in het Sanskriet ꞌzonder eindeꞌ. Een verblijf in een Anantara hotel staat voor de gasten gelijk aan maximale gastvrijheid, ontspanning, de schoonheid van de streek en de kracht van de rijke culturele tradities.

  Het eerste Anantara hotel werd in Thailand geopend

  Anantara hotels kreeg vorm in 2001. Het eerste Anantara resort werd in de historische badplaats Hua Hin in Thailand geopend. Het hotel kreeg de sfeer van een Thais dorp, met voorzieningen als kookcursussen, een wekelijkse drijvende markt en lessen in de traditionele krijgskunst van Muay Thai. Sindsdien in dit concept verder uitgewaaid in de Gouden Driehoek en andere landen in Azië en het Midden-Oosten. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige accommodaties op locaties vol historische cultuur. Of het nu de ongerepte schoonheid van Si Kao, het betoverende eiland Samui of de populaire badplaats Hua Hin betreft.

  Anantara is vermaard om het olifantenhulpprogramma

  Anantara wil de gasten een unieke reiservaring bieden. Als toonaangevend luxe hotel biedt Anantara de mogelijkheid om de cultuur, het erfgoed en de natuurlijke schoonheid van de meest bijzondere bestemmingen ter wereld te ervaren. Anantara hotels maakt zich met tal van activiteiten en maatregelen sterk voor het behoud van het milieu en voor energiebesparing. Anantara staat ook bekend om zijn sociaal-maatschappelijke projecten. Zo kunnen gasten in de Gouden Driehoek kennismaken met olifanten die via een speciaal programma in hun natuurlijke omgeving zijn teruggebracht.

  Geniet van een aantrekkelijke korting met een promotion code Anantara

  Ontwerp je eigen unieke uitje met een verblijf in een van de Anantara hotels in Azië of het Midden-Oosten. Met je promotion code Anantara geniet je van een aantrekkelijke korting op je kamer. Ontdek inspirerende nieuwe omgevingen met Anantara, zoals een afgelegen eilandje in de Malediven of de wereldberoemde Anantara Elephant Camp in Thailand. Profiteer van de vele voordelen en boek je reis in Anantara hotels.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *