Promotion Code Movenpick

  Ben je veel op reis in het buitenland en heb je een promotion code Movenpick op zak? Kies dan voor een verblijft in een van de luxe Moevenpick hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika of Azië. De hotels van deze Zwitserse hotelketen hebben voornamelijk een 5-sterrenstatus en bevinden zich vaak in de buurt van de belangrijkste luchthavens en steden van het land.

  Een internationale hotelketen die steeds verder groeit

  Moevenpick hotels is een internationale keten van circa 100 hotels in 24 verschillende landen. Moevenpick heeft hotels in Bahrein, Egypte, Marokko, Tunesië, Westelijke Jordaanoever, Jordanië, Koeweit, Saoedi-Arabië, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten, Jemen, Libanon, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, India, Pakistan, Turkije, Filipijnen, Thailand, Vietnam, China en Ghana. De succesvolle hotelketen bedient jaarlijks miljoenen mensen en breidt steeds verder uit. Er komen steeds nieuwe hotels bij, bovendien exploiteert Moevenpick sinds 1991 ook luxe cruiseschepen op de Nijl en Nasser.

  Moevenpick is gespecialiseerd in zaken- en conferentiehotels

  Moevenpick hotels begon in 1973 met twee hotels in de buurt van de luchthavens van Zürich en Regensdorf. In 1976 opende het bedrijf het eerste hotel buiten Europa, specifiek in Caïro nabij de piramides in Gizeh. Sindsdien groeide de keten steeds meer en werd in steeds meer landen een vestiging geopend. Moevenpick is gespecialiseerd in zaken- en conferentiehotels, maar bedient ook de vakantiemarkt. Je kunt dus voor alle gelegenheden je promotion code Movenpick gebruiken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zürich.

  Een van de meest toonaangevende hotels ter wereld

  Moevenpick behoort vandaag de dag tot de 50 meest toonaangevende hotels van de wereld. De groei van deze succesvolle keten is geënt op traditionele Zwiterse waarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Bijna zes miljoen gasten per jaar genieten van de diensten van Moevenpick hotels. Dat als hotelketen ook staat voor duurzaam ondernemen. Moevenpick maakt bijvoorbeeld gebruik van Fair Trade producten. De handdoeken, servetten, tafelkleden en het bedlinnen zijn vervaardigd van Fair Trade katoen. Het hotel heeft ook een eigen Fair Trade koffielabel, gebruikt duurzame led-verlichting en spaarlampen en heeft een geïntegreerd energie- en milieuprogramma.

  Voordelig overnachten met de promotion code Movenpick

  Wil je heerlijk overnachten in een van de Moevenpick hotels? Maak dan je promotion code Movenpick te gelde. Je bent niet alleen verzekerd van een voordelig en ontspannen verblijf in een luxe hotel, maar je kunt ook profiteren van de bonusprogramma’s van deze hotelketen. Bijvoorbeeld een vroege check-in, late check-out of een upgrade naar een luxere kamer.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *