Sixt voucher code

  Met een Sixt voucher code 2016 krijgt u korting op het huren van een auto of bestelwagen. Sixt heeft vestigingen in heel veel plaatsen dus ook eentje bij u in de buurt. Ook als u gaat reizen en een huurauto nodig heeft is Sixt een goedkoop alternatief. U kunt bij Sixt al een auto huren vanaf 24 euro per dag. Het ophalen en afleveren van een auto hoeft niet bij dezelfde vestiging te gebeuren. In bijna alle grote steden in Nederland is een Sixt vestiging te vinden. Moet u iets verplaatsen of verhuizen, huur dan een bestelbus.

  Voordat je op vakantie gaat is het handig om op internet alvast een auto te boeken. Bij aankomst op het vliegveld van jouw vakantiebestemming is het vaak druk bij autoverhuurders. Ook kun je online vaak gebruik maken van een vroegboek korting of andere acties. Gaat u naar een zonnig oord op vakantie bekijk dan eens de mogelijkheden tot het huren van een cabriolet. Ga jij reizen naar een landelijke omgeving, bekijk dan de terreinwagens. De auto die u meekrijgt tijdens uw vakantie is nooit ouder dan zes maanden. Voor een veilig gevoel sluit u natuurlijk ook een verzekering af. Een auto huren zonder creditcard is niet mogelijk bij Sixt. Enkele populaire steden zijn Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Voor het volledige aanbod vestigingen in diverse vakantielanden kijk je op de site.

  Hierboven ziet u een actuele Sixt voucher code 2016. Hiermee krijgt u nog voordeel op de toch al lage prijzen. Heb je zelf een coupon code Sixt 2016, laat deze als reactie achter, en andere mensen kunnen van de korting profiteren. Heeft u nog geen vakantie geboekt, bekijk dan de andere aanbieders op actiecode reizen. U kunt ook een auto huren inclusief navigatiesysteem. Huur jij vaker een auto bij Sixt, vraag dan een klantenkaart aan en krijg een gratis upgrade.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *