Voucher code Lufthansa

  Kijk snel voor een leuke korting of er een Voucher code Lufthansa 2016 is gevonden voor korting op vliegreizen. Soms is er een voucher voor Nederland die je kan inwisselen op de website. Lufthansa, in 1926 te Keulen opgericht, is de grootste vliegtuigmaatschappij van Duitsland. Daarbij behoort Lufthansa tot de belangrijkste luchtvaartfirma’s ter wereld, en is tevens mede oprichter van Star Alliance, een van de grootste samenwerkingsverbanden tussen diverse luchtvaartmaatschappijen ter wereld.
  Frankfurt International Airport is de belangrijkste luchthaven van waaruit Lufthansa vliegt.

  Inchecken
  Voor de meeste vluchten kun je online inchecken bij Lufthansa, waarbij je je stoel kunt reserveren en je boarding pass uitprinten, of zelfs naar je mobiel sturen. Daarmee bespaar je kostbare tijd!
  Op de luchthaven zelf kun je aan de incheck-bali of bij een check-in machine inchecken, waarna je je bagage kunt afgeven aan de ‘drop-off’ balie. Als je alleen met handbagage reist, kun je rechtstreeks naar de douane en naar de gate.

  Service
  De prima service van Lufthansa bestaat uit comfortabele stoelen, met verrassend veel beenruimte, en op langere vluchten ontvangt u een kussen en een hoofdsteun. Daarbij kunt u op intercontinale vluchten een keuze maken uit drie verschillende menu’s, en beschikt u over een persoonlijk te bedienen videosysteem en e-mail faciliteiten. Een afwisselend entertainment programma en het uitstekende comfort aan boord zorgen ervoor dat u ontspannen op de plaats van uw bestemming aankomt.

  In de Business class ervaart u exclusiviteit en rust, waarbij wordt gezorgd voor voldoende ruimte om te ontspannen, te slapen of te lezen. U kunt genieten van culinaire gerechten, geserveerd op stijlvol serviesgoed. Daarnaast is er een ‘Breakfast-to-go’, zodat uw rusttijd optimaal is.
  First Class vliegen met Lufthansa betekent dat u het allerbeste kunt verwachten, waarbij alles uitstekend is geregeld, van efficiëntie op de luchthaven tot een prima bed aan boord.

  voucher code lufthansa
  Ontvangt u graag korting op uw reizen? Dan biedt de voucher code Lufthansa de ideale gelegenheid om voordelig te kunnen reizen. Hoe? Schrijf uzelf in op de website van Lufthansa, om regelmatig aanbiedingen en acties per mail te ontvangen. En daarnaast brengt Lufthansa promotionele voucher codes voor een korting op diverse vluchten.
  Volg de onderstaande link, en vul het formulier in. Daarna ontvangt u uw unieke voucher code Lufthansa in uw mailbox, waarmee de korting wordt automatisch van toepassing is.
  De waarde van de korting is per land verschillend, en de details voor de voucher code voor Duitsland, Italië of Spanje vindt u op de website.
  De voucher code Lufthansa kan worden ingewisseld tijdens de aangegeven data, en zijn alleen geldig voor vluchten door Lufthansa City Line en Eurowings.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *