Wimdu voucher code

  Bij Wimdu kan je kiezen uit meer dan 150 duizend accommodaties verspreid over de hele wereld. Nog goedkoper reizen doe je gemakkelijk met een Wimdu voucher code 2016. Je slaapt niet in een hotel maar in een appartement van een lokale bewoner. Een groot voordeel hiervan is dat je kunt reizen als een local. Over het algemeen liggen de prijzen van uw vakantie dertig procent lager in vergelijking tot een hotel. Er zijn al vele duizenden mensen op vakantie gegaan met Wimdu. Alle accommodaties zijn op voorhand gecontroleerd door medewerkers van Wimdu. Voortaan boek jij jouw reizen niet meer bij een traditioneel reisbureau, maar reizen 2.0 via Wimdu.

  U vindt appartementen en ander soort accommodaties in alle mogelijke plekjes op de wereld. Populair zijn natuurlijk stedenreizen naar Parijs, New York of Barcelona. Naast steden kan je ook op andere plekken overnachten, bijvoorbeeld in Toscane of de Ardennen. Bij veel overnachtingsplekken vindt u bovendien beoordelingen van eerdere gasten. Met een beetje geluk tref jij een leuke gastheer of vrouw die jou wil rondleiden op jouw vakantiebestemming.

  Elke accommodaties wordt uitgebreid omschreven en soms ziet u ook wie de gastheer of gastvrouw is. Je kan in een oogopslag de beschikbaarheid zien tijdens jouw vakantieperiode. Ook de prijzen worden real-time weergegeven zonder verrassingen achteraf. Heb jij zelf een appartement en wil je deze verhuren, dan kan dit ook via Wimdu. Er zijn al appartementen te huur vanaf 10 euro per nacht. Bij sommige accommodaties mag je ook jouw huisdier meenemen. Wimdu is ook te volgen op de sociale media als Facebook, Twitter en Google+. Wimdu heeft ook een kantoor in Nederland, het hoofdkantoor staat in Berlijn.

  Als hij is gevonden door ons, dan vindt u op bovenstaande pagina een Wimdu voucher code 2016. Is er geen voucher Wimdu gevonden, bekijk dan de lopende acties en aanbiedingen. Natuurlijk kan je ook eens kijken bij andere vakantie aanbieders op onze website.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *